ZDRAVLJE

Zašto izabrati PAPAYA PLUS?

Šta možemo učiniti, kako bi pomogli varenju?
Već samom promenom načina života možemo da učinimo mnogo. Naime, količina digestivnih enzima se može naveliko smanjiti zbog neodgovarajuće ishrane (npr. prekomerno konzumiranje brze hrane, neredovni obroci, užurbani obroci) ili stresa ili loših uslova konzumiranja hrane (suviše brzo jedenje hrane, nedovoljno sažvakane hrane). Isto tako, i prekomerno fizičko opterećenje ili uzimanje određenih lekova može negativno uticati na smanjenje količine digestivnih enzima. sa prolaskom godina, količina enzma u telu se može smanjivati jednostavno i zbog procesa starenja. Naše telo proizvodi pojedine enzime ali neke od njih moramo dopunjavati ishranom, kao što to činimo i u slučaju nedostatka laktaze.
PAPAYA PLUS:
Kompleksni sastav, visok sadržaj aktivnih sastojaka. Naš proizvod Papaya PLUs, sadrži sve važne enzime koji pomažu probavu a u vidu su želatinskih tableta za žvakanje. Na taj način pomaže organizmu da razgradi proteine, ugljene hidrate, masti, kao i laktozu, koja za veliki broj ljudi izaziva velike probleme. A to sve postižemo uz enzime visoke efikasnosti. Na taj način se mogu sprečiti neprijatni simptomi usled poremećaja varenja, a već postojeći se mogu ublažiti.
Zašto izabrati PAPAYA PLUS?
Ne fokusira se samo na razgradnju jedne vrste hranljivih sastojka, već na kompleksni način, tako što sadrži sve bitnije enzime koji doprinose varenju, pomaže razgradnju ugljenih hidrata, masti i proteina. Sadrži enzime ne samo u tragovima, već ima visok sadržaj sastojaka. Veliki deo populacije se bori sa nekim oblikom intolerancije na laktozu. Kao što smo i naveli, preparat Papaya PLUs doprinosi i razgradnji laktoze. Dostupan je u obliku žvakaćih tableta. Zbog toga, sa zadovoljstvom mogu da koriste i sve one osobe, koje imaju probleme sa gutanjem
PAPAYA PLUS sadrži:
Papaya prah 200.0 mg Gljivična amilaza 30.0 mg Gljivična lipaza 25.0 mg Gljivična laktaza 5.0 mg Hlorofil 1.0 mg Ostali sastojci: sukraloza, sorbitol, stearinska kiselina, silicijum dioksid, veštačka aroma jagode.
Upotreba: 1. žvakaća tableta nakon jela
PAŽNJA!Osobe sa teškim oblicima oboljenja digestivnog trakta (npr. čir na želucu), treba da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda!

Možda ti se svidi