KOMPANIJA

Zašto izabrati kompaniju CaliVita INTERNATIONAL

Slučajno sam preko prijatelja saznala za kompaniju Calivita International. Osnovana je davne 1991. godine. Zastupljena u 37 zemalja sveta.  Proizvodi i distribuira prirodne preparate za jačanje imuniteta i prevenciju zdravstvenih problema.
Upotreba dodataka ishrani je koristan i važan deo savremenog načina života. Odabir pravih, kvalitetnih proizvoda i njegovih sastojaka igra veliku ulogu u tome. CaliVita International teži da svojim korisnicima obezbedi samo najbolje. Njena plantaža je ceo svet. Obradom biljaka zadržava se 100 % kvalitet. Nosilac je welnes pokreta. Svi preparati imaju dozvolu FDA. Propagira preparate po krvnim grupama.
Kontrola
Stručnjaci se staraju o očuvanju kvaliteta i kontroli proizvoda, od njihovog stvaranja, pa sve dok ne dođu do krajnjeg korisnika. Svi korisnici ovih preparata imaju besplatnu podršku tima priznatih lekara. Proizvodi se testiraju u nekoliko faza, od momenta sirovine, pa sve do konačnog proizvoda. Preko 12.000 testova godišnje garantuju da su svi od preko 500 sirovina i sastojaka u našim proizvodima čisti, ispravni i vrhunski visokog kvaliteta.
Nadzor
Velika većina proizvoda se proizvodi prema strogim uslovima predviđenim i za farmaceutsku industriju u Americi. Priprema proizvoda se obavlja u skladu sa rigoroznim standardima i principima kontrole kvaliteta. Što se tiče distribucije proizvoda na Evropskom tržištu, svi naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve i standarde propisane od strane zakonodavstva EU.
Ko želi  da se uveri u moćne preparate ove kompanije može da posluša naše info priče određenim radnim danima. Zainteresovani neka se jave.

Možda ti se svidi