ZDRAVLJE

STOP MIKROORGANIZMIMA

 Immun-virex sadrži jedinstvenu kombinaciju onih vitamina, minerala i biljnih aktivnih materija koje, delujući sa više strana, dokazano pomažu organizmu u odbrani i oporavku od štetnih patogena.
Zahvaljujući aktivnim sastojcima, ne samo da sprečava ulazak, adheziju i razmnožavanje mikroorganizama, već pozitivno deluje i na imunološke procese, a ostvaruje i prirodno antiinflamatorno dejstvo, što pomaže u sprečavanju razvoja infekcija i smanjenju komplikacija.
Vitamin D za zaštitu imuniteta
    Dejstvo vitamina D na imunitet je danas već opšte poznato. Ne samo što potpomaže rad, već i „fino podešava” funkcionisanje imunog sistema, i zahvaljujući tome uspešno priprema naše telo za zaštitu od patogena, a istovremeno reguliše moguće prekomerne aktivnosti. Pored toga, od vitalnog je značaja i za naš prirodni urođeni imunitet, koji predstavlja prvu liniju odbrane pri susretu sa patogenima.
Odgovarajući nivo vitamina D može da pomogne i u prevenciji od infekcija: kod osoba sa ozbiljnim nedostatkom vitamina D rizik od respiratorne infekcije se prepolovljuje nakon suplementacije ovog vitamina. Nizak nivo vitamina D takođe može biti odgovoran i za pogoršanje stanja kod infekcija.
Organski cink protiv infekcija
  Ako u našem organizmu nemamo odgovarajući nivo cinka, to za kratko vreme može dovesti do slabljenja imunog sistema, kao i do povećanja faktora rizika od dobijanja infekcija.
Cink može sprečiti ulazak, adheziju i razmnožavanje patogena, pa nije nikakvo iznenađenje, što su španski istraživači utvrdili, da ovaj mineral može pomoći u borbi protiv istih, njihove studije sugerišu da bi nizak nivo cinka mogao uticati na težinu i ozbiljnost zapaljenskih procesa tokom infekcija.
Kvercetin – za zaštitu od patogena
   Flavonoid koji se nalazi u kori voća i povrća, kvercetin, može na više frontova da pomogne u zaštiti od mikrotoksina. Ne samo što podržava i reguliše rad imunog sistema, već ima i širok spektar dejstava protiv patogena, a takođe smanjuje i nivo proinflamatornih citokina. Pored toga, jača funkcije belih krvnih zrnaca i inhibira stvaranje krvnih ugrušaka.
Beta-glukan za borbenost imunog sistema
   Beta glukan je ugljeni hidrat koji se nalazi u biljkama i pečurkama. Ima opšte stimulišuće dejstvo na imuni sistem, kako bi bio spreman „za momentalnu odbranu” u slučaju napada patogena. Redovno konzumiranje može smanjiti učestalost i težinu infekcija.
Probiotik za ravnotežu imunog sistema
   70 procenata imunih ćelija se nalazi u crevnom traktu, koji zato igra ključnu ulogu u regulisanju aktivnosti imunog sistema. Pre i probiotici ne samo da dobro utiču na varenje, već doprinose obnavljanju i održavanju ravnoteže crevne flore, koja direktno utiču na funkcionisanje imunog sistema. Pored toga, istraživanja su pokazala da Lactocibacillus (probiotik) može smanjiti učestalost respiratornih infekcija i skratiti trajanje bolesti.
Kudžu – pomoć iz prirode
   Na Istoku, kudžu se koristi već hiljadama godina u cilju sprečavanja infekcija. Ova lekovita biljka pored toga, što reguliše rad imunog sistema, takođe ima i protivupalno i antioksidantivno dejstvo.
Jedinstveni Immunvirex kompleksni dodatak ishrani  dostupan  je isključivo u CaliVita mreži. Pripremite i naoružajte svoj imuni sistem protiv napada mikroorganizama!
Ako zelite da postanete clan Calivite International mozete preko ovog linka :
Link za EU :

Možda ti se svidi