ZDRAVLJE

RECITE ZBOGOM BORAMA UZ GLAMUP

GLAMUP

Nakon prethodnih nekoliko meseci borbe za očuvanje našeg zdravlja, koji je imao ogroman uticaj na naše telo i dušu, kao i veliki pritisak na našu istrajnost i strpljenje, treba se regenerisati, oporaviti, i vi zaista zaslužujete da malo ugodite sebi. Da li je sada vreme za razgovor o lepoti? Mi verujemo da jeste.

I JEDNO I DRUGO

Briga i borba za lepotu deo su našeg života od adolescencije. Verovatno ste prvo bili zabrinuti zbog pojave strija, koje tada počinju da se razvijaju, uskoro se može pojaviti I celulit pa vas je sve to motivisalo na periodične kampanje intenzivnih dijeta za mršavljenje. Život u gradu i zatvorenom prostoru čini kožu bledom, pa se često poseže za solarijumom, da bi ten izgledao bolje. A godinama se brinete zbog svojih bubuljica ili kasnije njihovih ožiljaka i tragova koje ostavljaju.

KADA POKUŠAVATE DA SAKRIJETE GODINE

A kad ste prošli sve to i pomislite da konačno sve postaje lakše, pojave se prve bore oko očiju, nakon nekog dužeg noćnog izlaska. Od tada se uglavnom fokusirate na smanjenje bora i brinete se kako da ostanete mladoliki sa lepom zategnutom i hidriranom kožom, što je duže moguće.

Iako već od tridesete godine, vaše telo postepeno stvara sve manje i manje kolagena i hijaluronske kiseline, kojom se osigurava zategnutost i punoća vaše kože, sve to dostiže vrhunac nastupanjem menopauze.

 

ŠTA OVI AKTIVNI SASTOJCI MOGU DA UČINE ZA VAS?

  • Da se smanjuju dubinu bora i pomažu u sprečavanju nastank novih. PoboljšavajU hidrataciju i zategnutost vaše kože. Povećavaju fleksibilnost kože i podstiču proizvodnju kolagena.
  • Pomažu u zaštiti vaše kože od štetnog dejstva sunčanja/solarijuma, uticaja stresa, lošeg načina života i pušenja, kao što povećavaju i antioksidativnu zaštitnu sposobnost kože.
  • Ukoliko na koži lica imate bubljice, ožiljke ili pigmentne mrlje, mogu pomoći da se smanje upale i doprineti da koža poprimi ujednačeniji izgled.
  • Mogu pomoći da se strije ublaže, bez obzira da li su rezultat dijet za mršavljenje, trudnoće ili prevelikog rasta mišića.
  • U slučaju ekcema ili ožiljaka nakon hirurških ili kozmetičkih intervencija (npr. laserskog pilinga, dermaplaninga) pomažu formiranje novog kožnog tkiva.
  • Mogu pomoći da se smanji vidljivost celulita.

Važno je naglasiti i to, da smo vodili računa o čistoći proizvoda, tako da GLAMUP ne sadrži konzervanse, veštačke boje, dodati šećer, gluten, soju, laktozu ili GMO. Ohrabrujemo vas da donesete odluku i postignete eksplozivnu formu.

GlAMUP sadrži najnoviju formulu sa visokim sadržajem kolagena I i III (čak 10000 mg u svakoj dozi!) u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom te esencijalnim antioksidansima – koenzimom Q10, vitaminom E, elagičnom kiselinom, lipoičnom kiselinom, beta karotenom, likopenom, luteinom i zeaksantinom. #glamUp je u formi praha, finog okusa limuna, priprema se kao napitak, te ne sadrži konzervanse, boje, dodane šećere, gluten, soju i GMO

https://natasastamenkovic.calivita.rs/

https://serbia.calivita.com/registration/3817893264

https://natasastamenkovic.calivita.eu/products

Možda ti se svidi