AKCIJA

PROLEĆNO ČIŠĆENJE ORGANIZMA

Tokom dva dana, 25. i 26.maja na akciji će biti:
🛡ParaProteX 100tbs CV0114 (cena s popustom: 3399,00 din, redovna cena: 3999,00 din)
ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).
💙Chewable CoQ10 60mg 60softgel CV0260 (cena s popustom: 4080,00 din, redovna cena: 4800,00din)
Chewable CoQ10
Chewable CoQ10 obezbeđuje neophodni koenzim Q10 sa ukusom narandže. Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka.
Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
Kupovinom najmanje dva ista ili proizvoda ostvaruje te 15% popusta.
Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 25 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

Možda ti se svidi