ISKUSTVA

Porodično iskustvo

Prošle godine sam  preko prijatelja saznala za kompaniju Calivita International. Tada sam se upoznala sa njenim proizvodima. S obzirom da sam se dugo godina bavila sportom, počela sam da koristim Vitamin C 1000+ jer sam već bila upoznata o moći tog vitamina.

Slučajno saznajem da moj suprug ima povišen šećer. Počela sam da mu korigujem ishranu. Pretraživala po internetu da bi dobila neka saznanja o toj bolesti , o načinu ishrane i lečenju.  Prvi put šećer mu je iznosio 9,0. Kako su prilazili dani, šećer je skakao sve više i više… Korigovana iskhrana nije pomagala jer je šećer dostigao 12,2. Ovako uplašeni došli smo na ideju da moj suprug počne da koristi Calivitine proizvode.

Prijatelj koji  već dugo koristi Calivitine proizvode uskočio je u pomoć. Konsultovao se sa timom stručnih lekara u vezi mog supruga i tako smo došli do rešenja. Pio je Nopalin,Hrom i jedan antioksidans MegaqProtect.  Posle drugog dana korišćenja ovih preparata za njegov problem, videlo se poboljšanje. Šećer mu je pao na 6,7. Preporuka je bila da ih koristi 3 meseca. U medjuvremenu izvadio je rezultate i periodični je pokazivao 5,9. Tako smo se mi uverili u moć ovih biljnih preparata.

Možda ti se svidi