ZDRAVLJE

KOMPLEKSNA ZAŠTITA ZA ZDRAVLJE KOSTIJU

Za još zdravije kosti

 Nedavno objavljene studije su pokazale, da kada je unos kalcijuma i vitamina D dopunjen sa vitaminom K, rezultira efikasnijem povećanju koštane mase.

Vitamin K protiv oseteoporoze

Prema rezultatima istraživanja, nedovoljni unos vitamina K može povećati gubitak koštane mase, kao i rizik od nastajanja oste[1]oporoze i preloma, dodatni unos vitamina K pomaže formiranje i jačanje kostiju, a pored toga pomaže, da se kalcijum ugra[1]đuje u kosti, a ne u zid krvnih sudova.To je posebno korisno za žene nakon menopauze, kada je prioritet na održavanju po mogućstvu što višeg nivoa koštane mase.  Vitamin K povećava osetljivost na insulin i poboljšava regulaciju glikemijskih procesa.

Strong Bones Plus sa dodatim vitaminom K₂, zajedno sa kalcijumom, vitaminom D i magnezijumom može doprineti jačanju koštane gustine (koji je primarni cilj u slu[1]čaju tretiranja osteoporoze) i pomaže u slučaju gubitka koštane mase usled starosti

Nudi kompleksniju zaštitu, pa tako predstavlja idealno rešenje za jačanje i održavanje zdravlja kostiju za sve uzraste.

Da li ste znali?

Određene populacije u Evropi imaju opšti visok stepen nedostatka vitamina K od čak 30%, koje se dodatno pogoršava u slučaju uzimanja odre[1]đenih lekova (npr. antikoagulantni i lekovi za smanjenje upala) ili čak i sa stilom života. Na primer, kod dece koja se prvenstveno hrane u restoranima brze hrane, izmeren je ekstremno nizak nivo vitamina K

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje ne konzumiraju mleko i mlečne proizvode,
  • pušačima i onima koji često konzumiraju kafu,
  • osobama koje vode život bez mnogo kretanja,
  • mladima koji žele da razviju najveću moguću gustinu kostiju,
  • sredovečnim ljudima u cilju očuvanja koštane mase,
  • starijim osobama u cilju usporavanja propadanja kostiju.

Pored  ovog sjajnog preparata naša preporuka je :  Glamup,L-Lusine plus,Joint protex ,Joint Protex forte ,D drops i  multivitamini po krvnoj grupi.(Vital A,Vital B,VitalAB I Vital O.)

Ako želite ove proizvode kliknite na ovaj  link i dobijate popust od 25%

https://natasastamenkovic.calivita.rs/

Ovo je link za EU

https://natasastamenkovic.calivita.eu/products

Možda ti se svidi