ZDRAVLJE

KISEONIK KOJI ČINI ČUDA

Kao što se zna, kiseonik je ključ života, jer ako nema kiseonika, nema ni oksidacije u ćelijama.

Danas zbog aerozagađenja, raznih zračenja, klimatskih poremećaja i ozonske rupe, kiseonika ima sve manje u vazduhu. U velikim gradovima samo je 12 odsto kiseonika, za razliku od pre 100 godina kada je procent bio 20.

Ako tome dodamo i stil života – više sedimo nego što se krećemo, zbog toga plitko dišemo, pušimo (aktivno ili pasivno), manje pijemo vodu, a unosimo veštačke sokove koji su prepuni šećera i konzervansa, izloženi smo veštačkom svetlu i elektrosmogu, pijemo razne lekove, kafu, alkohol, sve to smanjuje količinu kiseonika u organizmu.

U slučaju nedostatka kiseonika u organizmu moguće su različite tegobe: glavobolja, nesanica, umor, česte prehlade, poremećaj varenja, problemi sa cirkulacijom – hladne noge i ruke, loša memorija, loše učenje i pojava hroničnih bolesti. Ako već postoji neko hronično oboljenje tada je potreba za kiseonikom još veća.

Rešenje za ovakve probleme  ima Calivita International, a to je Oxy max.

Kako znam da je stabilizovani kiseonik mnogo moćan preparat za naš organizam?

Pričala sam sa ljudima koji su ga koristili.Njihova iskustva govore o tome. Korišćen je zbog česte glavobolje, napada migrene,slabe cirkulacije,protiv alergija,astme,…

To jedna mala džepna hiperbarična komora.

U zadnje vreme najčešće se koristi za oporavak ljudi od  COVIDA.

DODATNE PRIMENE STABILIZOVANOG KISEONIKA:

1.Da sačuvate vitalnost i dobru koncentraciju2.Pomaže u održavanju rada srca i krvnih sudova
3.Za bolju cirkulaciju
4.Pomaže disanje
5. Protiv alergije: za ispiranje očiju i nosa
6. Za sve vrsto osipa kože
7. Koristi se kod ogrebotina, opekotina, posekotina
8. Za pospešivanje rasta kose umasirati u kožu glave
9. Za ispiranje kože i kose (radi lakšeg rasčešljavanja)
10. Za pranje očiju

CaliVita international ima dva takva preparata – OxyMax sa 12.000 čestica kiseonika na milion čestica vode i Low Deuterium Oxy Crystal sa 350.000 čestica kiseonika na milion čestica vode.

Kako deluje stabilizovani kiseonik?

Stabilizovani kiseonik iz ovih preparata se u gastrointestinalnom traktu upija u krvotok i rastvoren u plazmi stiže do svake ćelije.A kiseonik iz vazduha vezuje se za hemoglobin u crvenim krvnim zrncima i tako dospeva do ćelija. Ako su kapilari manjeg promera od crvenog krvnog zrnca, kiseonik ne može da prodre u te delove tela, pa zato imamo hladne noge, hladne ruke, zato imamo glavobolju, probleme sa koncentracijom.

https://natasastamenkovic.calivita.rs/

https://serbia.calivita.com/registration/3817893264

https://natasastamenkovic.calivita.eu/products

Možda ti se svidi