ISKUSTVA

JEDINSTVENI, PRIRODNI VITAMIN C- UBICA VIRUSA

Kada sam se prvi put susrela sa Calivitinim proizvodima kupila sam vitamin C 1000 +. Pošto sam se dugo bavila sportom ovaj vitamin sam često koristila.Kupovala sam po apotekama misleći da kupujem pravu stvar za moj organizam.  Znala  sam da on ima ogromnu ulogu u jačanju imuniteta. Koristila sam ovaj vitamin od raznih proizvođača.Često sam znala da kupim one popularne šumeće tablete,multivitamine…Ne znajući da tim tabletama ugrožavam svoj organizam jer su to veštački proizvodi. Unosila sam natrijum koji stvara  visok krvni pritisak, zaslađivače koji podižu nivo šečera u krvi,veštačke boje  koje izazivaju alergije. A želela sam svom telu najbolje kao i svi drugi ljudi.

 

Znala sam da kroz hranu ne mogu da unesem dovoljnu količinu vitamina i minerala u organizam.

Zašto?

Pa zbog kiselih kiša, industrijalizacije,elektro smoga. Naše zemljište,voda i vazduh toliko su zagađeni da mi još uvek nismo svesni toga.Posebno je zemljište najugroženije,odakle dobijamo i koristimo hranu. Voće i povrće ne sadrže hranljive vrednosti kao nekada kada su ih gajili naše bake i deke.

Svesna sam da su  u  XXI  veku neophodni dopunjivači hrane. Kupovinom Calivitinog vitamina C prepoznajem razliku u odnosu na ono što sam ranije kupovala.

Kako?

Pa nešto sam se prehladila i prijatelj od koga sam saznala za ovu kompaniju mi je rekao da slobodno popijem više puta dnevno ovaj vitamin i da jedan mogu i da pregrizem da bi se brže razložio. Nisam verovala ,ali sam ga poslušala.

Desilo se čudo. Posle dva dana prehlada je nestala,grlo me nije grebuckalo,nos više nije bio zapušen.E to čudo je prirodno.Prirodni vitamini imaju  tu moć da sačuvaju naše telo od raznih patogena. Bore se kao prava vojska  od raznih virusa.Jedino prirodni vitamini i minerali mogu da zaštite naš organizam. U Calivitinoj ponudi postoje i druga pakovanja vitamina C sa različitim dozama razlaganja u našem organizmu.

Navešću Vam nekoliko razloga zašto baš Calivitini vitamini C:

  • Antioksidant (rastvorljiv u vodi)
  • Sprečava oksidaciji LDL holesterola
  • Aktivator mnogobrojnih enzima (L karnitin)
  • Sastojak hormona
  • Izgrađuje kolagen
  • Antistresni vitamin
  • Stimuliše rad imunog sistema
  • Pospešuje resorpciju hranljivih sastojaka
  • Sprečava nastanak nitrozamina (antikancerogeno)

Probajte i Vi uverićete se o ovo što sam napisala.

Zahvalna sam ovom divnom gospodinu – VITAMINU C I CALIVITI

https://natasastamenkovic.calivita.rs/

https://serbia.calivita.com/registration/3817893264

https://natasastamenkovic.calivita.eu/products

Možda ti se svidi