ZDRAVLJE

Gravital Juice – pomoć u borbi sa infekcijama i upalama

Kada se nalazimo usred epidemije influence, tada stalno razmišljamo o tome, kako da pojačamo odbrambena svojstva svog organizma, da ne dobijemo grip, ili gripu slična stanja, a ako dobijemo kako da se oporavimo što bolje. Upravo je Gravital Juice idealan dodatak ishrani koji može da deluje i preventivno ali i da pomogne boljem oporavku. Ako vam predočimo svojstva aktivnih sastojaka bolje ćete razumeti ovu tvrdnju. Ovaj koktel „supervoća” sadrži graviolu (najviše), zatim aloa veru, mangostin i nopal.

Sve četiri lekovite biljke u ovom koktelu su organski proizvedene i sadrže: aminokiseline, vitamine, minerale, fitosterole, vlakna i veoma mnogobrojne i kvalitetne polifenole – antioksidanse, koji štite ćelije od oksidativnog stresa, a zbirni učinak sastojaka je snažna imunostimulativna i imunomodulatorna osobina. Ovaj dodatak ima i snažno protivupalno dejstvo.

Pored toga utiče na metabolizam šećera i masti i energizuje organizam. Ima veoma jako dejstvo protiv bakterija, virusa, parazita, gljivica i malignog bujanja zahvaljujući gravioli, pa ću se zadržati na aktivnim sastojcima ove neobične biljke. Graviola (latinski Annona muricatum) raste u prašumama Afrike, Južne Amerike i jugoistočne Azije, koristi se od davnina kora drveta, lišće i plod.

Voće koje je okruglasto, obloženo je bodljikavom zelenom korom, a kada se očisti unutra je bela voćka veoma prijatnog ukusa (zovu je Suorsop) i crne semenke koje se ne jedu. U Gravital soku je voće koje je bogato aktivnim sastojcima, pored: vitamina (C, B1, B3, B6), minerala (kalcijum, magnezijum, fosfor, bakar) aminokiselina, esencijalnih masnih kiselina, biljnih sterina, sadrži i ACETOGENINE – masne kiseline dugačkog lanca koji imaju antioksidativno svojstvo, ali i snažno uništavaju bakterije, gljivice, parazite i viruse (Herpes virus, HIV).

Acetogenini sprečavaju i bujanje malignih ćelija, smanjuju nuspojavu citostatika i povećavaju osetljivost malignih ćelija prema citostaticima. Ovi aktivni sastojci deluju antidepresivno, protiv upalno, protiv bola i temperature, regulišu varenje i metabolizam, utiču povoljno kod astme, snižavaju krvni pritisak i energiziraju organizam. Kada znamo zbirna svojstva sastojaka Gravital Juice-a onda je jasno da svako može koristiti (osim trudnica i dojilja) kao tečni antioksidativni dodatak za održavanje zdravlja.

Pošto brani organizam od slobodnih radikala, mikroorganizama, kandide, virusa, parazita, aflatoksina. Efikasno može da štiti od najezde istih, tokom cele godine, ali naročito u zimskom periodu. Ako postoji zdravstveni problem, imuni sistem će znatno bolje reagovati zbog potpore. Uspešno smiruje upalu kako na sluzokožama, tako i na koštano-mišićnozglobnom sistemu.

Iskustvo nam pokazuje da uporne upale želudačne sluznice, zbog Helico bakterije, dobro reaguju na ovaj dodatak ishrani. Takođe za prevenciju malignog bujanja je vrlo efikasan, kao i za otklanjanje nuspojava citostatika. Postoje precizni naučni dokazi da selektivno sprečava rast malignih ćelija, dok na zdrave ćelije ne utiče (National Cancer Institute. USA,1997).

Gravital Juice pošto deluje roborantno na organizam, kao i imunomodulatorno može da posluži i svim osobama koje su imale infekcije, gripu slična stanja, zapaljenje pluća kao i bolesnicima od najtežih bolesti, da ga koriste dnevno 2×30 ml pre jela za bolji oporavak organizma. Deca mogu koristiti srazmerno manje doze u zavisnosti od uzrasta.

https://natasastamenkovic.calivita.rs/

https://serbia.calivita.com/registration/3817893264

 

 

Možda ti se svidi